Fotograf Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Drodzy Koledzy i Koleżanki... Szukam od jakiegoś czasu serwa do ASW 28 - a dokładniej chodzi o to serwo co jest w skrzydle... Nie mogę znaleźć w googlach jakiegoś sklepu (polskiego) w którym można by dostać je (wszystkie mają je w swojej ofercie ale nie na magazynie)... Fajna pogoda u nas nad morzem a ja jestem UZIEMIONY... Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie... Może ktoś z Was ma takie serwo "na stanie" u siebie i by odsprzedał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Daj namiary na pw. postaram sie jutro wysłać. Chociaż pomogę by cieszył ten model, u mnie wykonał bagatela... 2 loty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fotograf Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki Marcin - ale właśnie zalicytowałem jakiś zamiennik na allegro... Odezwę się jak dojdzie ten zamiennik - napiszę co i jak... Na 3-4 dni wstrzymuje moje wołanie o pomoc - może na zamienniku pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Spoko. Jak by coś to,pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.