rabbitlkr Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Jako, że teraz zatrzęsienie takich filmów na forum to i ja postanowiłem przedstawić film nakręcony z pokładu modelu w zeszłym roku przez mojego kolegę http://pa-lo-ok.ovh.org/pliki/video/krasnik1.htm Film jest nakręcony z pokładu modelu funfly "Merlin", silnik OS 46 LA, aparat to Sony DSC p-32 przyklejony na taśme... miłego oglądania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 rabbitlkr na Ciebie czeka pytanie w dziale platforma-jak zamontowales kamere w spalinie. Uzyskales super obraz,bez drgan.Podziel sie prosze wiedza.Jkies zdjecie moze? A jak widzisz zapanowala ,,moda'' na filmy.Powiedzial bym raczej ze ta forma latania wymagala animatora tego tematu na forum.Zreszta kazzdy z nas jest po trochu pilotem,i zapewne kazdy z nas chcialby pilotowac samolot niejako ,, w srodku " czyli z widokami z kabiny. gratulacje dla pilota.Filmik super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Cześć Samo mocowanie aparatu wcale nie jest jakieś wymyślne, po prostu między model a aparat podłożona była gąbka i aparat był przyklejony taśma klejącą do kadłuba. Zdjęć żadnych nie mam bo nie było czym zrobić bo aparat był w modelu:p ps. hmmm chyba za dużo razy powtórzyłem słowo aparat:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.