Patryk Sokol Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam! Dzisiaj odnalazłem Lamę V3 w cenie 320zł tutaj: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1374,lama-v3-helikopter-elektryczny-e-sky To jest dużo taniej niż we wszystkich sklepach które polecają na www.epheli.pl. Jest tu jakiś haczyk czy mogę sobie zrobić prezent na urodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Pewnie nie dodaja akumulatorow do nadajnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 jest to raczej jeden z droższych sklepów więc ciekawe czemu tak zjechali z ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaryzykowałem i kupiłem :-) Zobaczymy jak dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zobaczymy czy dojdzie. Tez sie interesowalem wiec dla pewnosci zadzwonilem do sklepu - powiedziano mi ze lamy mialy najpierw byc w poniedzialek, nie przyszly, mialy byc w piatek, nie przyszly, maja byc w najblizszy poniedzialek. Jak przyjda i beda mieli na stanie to tez moze sie zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Była czasowa promocja na Lamę 2 v3. Aktualnie brak tych modeli. Niestety nie załapałem się na tę promocję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Tu znalazłem ciekawą ofertę : http://allegro.pl/item220624824_helikopter_lama_v4_komplet_od_chematic_niebieska_.html Na allegro widziałem jeszcze taniej ,ale wygląda na to że ktoś ją już kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.