modelarzkobi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Przedstawiam oblot mojego pierwszego Fun Fly. Filmik krótki ale dobre i to :mrgreen: FUN FLY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Niezle. Film ma 1m30s z czego 30s to napisy poczatkowe i 10 s koncowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A najlepsze, ze obok jest filmik jak Doman oblatuje moją pierwszą konstrukcje - Edge 540 przerobioną na spaline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wiem żę krótki ale dobry i taki Nagrywał mój kolega aparatem w którym ma małą pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.