pawel66 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 silnik to emax 2822 trochę zal mi go wyrzucać a sam nie mam zielonego pojęcia o nawijaniu silników :cry: gdzie znajdę łopatologicznie wytłumaczone nawijanie drutu lub kto mi to przewinie [Edit: Temat przesunięty - Marcin133] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 zajrzyj na forum alexa sie wszystkiego dowiesz ale czy warto taki silnik przewijac ? chyba dla satysfaakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 ile zwojów mam nawinąć na każdy "ząbek" żeby kv było takie same? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 ile zwojów mam nawinąć na każdy "ząbek" żeby kv było takie same? Odwiń stary będziesz wiedział wszystko; ile zwojów(zwoji :?: ), ile warstw, jaka średnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 nawinąłem nowy drut ale albo gdzieś się rąbnąłem albo jest przebicie silnik w ogóle nie reaguje :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ważny też jest kierunek nawijania zwoi, Ząbki mają różne kierunki nawijania. Najlepiej będzie tak jak w oryginale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 no i chyba sie gdzieś tu pomyliłem zamiast zaczynać od 5 to na 11 zacząłem nawijać :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.