szpikulec Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam, Wybiera sie ktoś gdzieś na żagiel (albo spokojne pływanie po niebie) do Bezmiechowej albo w inną miejscówke w okolicy Sanoka, Jasła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam Jestem w tej chwili w sanatorium w Polańczyku . W sobotę 3.07. wybieram się na Bezmiechową coby deko polatać. Model mam ze sobą . Chyba że w jakieś inne miejsce w pobliżu ktoś ma oblatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zborecque Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 We wtorek 26.07.2011 wieczorem jestem sluzbowo w Sanoku i zostaje do srody do poludnia. Bede mial ze soba mojego Belta i dwie lipolki do wylatania. Daj znac czy jeszcze aktualne i ewentualnie gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.