bartek126 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie wiem czy umieszczam ten temat w dobrym dziale ale mam taką nadzieje. Czy produkty oferowane na stronie hobbyking są dobrej jakości. Jakie inne strony (najlepiej polskie) polecacie do kupowania części do modelarstwa.
darek_op Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Tutaj i tutaj i tutaj jest kilka informacji. Nie jest tego dużo ,ale na początek powinno wystarczyć ;D
sebamor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wedłu mnie tak, całe wyposażenie mam od nich i jest OK. Tyle, że oni mają wszystko conajmniej 2x tańsze. Nawet, z przesyłką wychodzi taniej :mrgreen: .
JarekF Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bartek, jeżeli nie kupujesz nigdy MODELARZA to kup sobie chociaż raz - dowolny numer - masz w środku mnóstwo ofert sklepów również online. Nawet tu na głównej stronie forum masz trzy oferty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.