bartek126 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie wiem czy umieszczam ten temat w dobrym dziale ale mam taką nadzieje. Czy produkty oferowane na stronie hobbyking są dobrej jakości. Jakie inne strony (najlepiej polskie) polecacie do kupowania części do modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Tutaj i tutaj i tutaj jest kilka informacji. Nie jest tego dużo ,ale na początek powinno wystarczyć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wedłu mnie tak, całe wyposażenie mam od nich i jest OK. Tyle, że oni mają wszystko conajmniej 2x tańsze. Nawet, z przesyłką wychodzi taniej :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bartek, jeżeli nie kupujesz nigdy MODELARZA to kup sobie chociaż raz - dowolny numer - masz w środku mnóstwo ofert sklepów również online. Nawet tu na głównej stronie forum masz trzy oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.