bartek126 Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Nie wiem czy umieszczam ten temat w dobrym dziale ale mam taką nadzieje. Czy produkty oferowane na stronie hobbyking są dobrej jakości. Jakie inne strony (najlepiej polskie) polecacie do kupowania części do modelarstwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek_op Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Tutaj i tutaj i tutaj jest kilka informacji. Nie jest tego dużo ,ale na początek powinno wystarczyć ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebamor Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Wedłu mnie tak, całe wyposażenie mam od nich i jest OK. Tyle, że oni mają wszystko conajmniej 2x tańsze. Nawet, z przesyłką wychodzi taniej :mrgreen: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarekF Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Bartek, jeżeli nie kupujesz nigdy MODELARZA to kup sobie chociaż raz - dowolny numer - masz w środku mnóstwo ofert sklepów również online. Nawet tu na głównej stronie forum masz trzy oferty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.