PawelSokolowski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam, Jestem Paweł, na stare lata (41 wiosen) zainteresowałem się modelami RC, do których nie było dostępu w jedynie słusznym systemie, w którym przyszło mi dorastać. Podobno do późnej starości mężczyzna pozostaje chłopcem, tylko zabawki są trochę fajniejsze. Moim pretekstem do zajęcia się modelami jest mój 8-letni syn, którego chcę czymś zainteresować, ponieważ jak większość dzisiejszych dzieci ma wszystko co zobaczy w Smyku, a i tak się tym nie bawi. Mam nadzieję, że jeżeli zajmiemy się razem budowaniem, uruchamianiem, ulepszaniem własnych konstrukcji, będzie miał z tego frajdę i satysfakcję z tego co sam zrobi. Liczę na pomoc tego forum, ponieważ nie mam zielonego pojęcia o współczesnym modelarstwie. Mam pojęcie o mechanice, elektronice i programowaniu komputerów i mikrokontrolerów i z tych branż postaram się pomóc, jeżeli będę w stanie. Pozdrawiam Paweł
PawelSokolowski Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Czy są jeszcze jakieś warunki, które muszę spełnić, żeby móć pisać na forum ? Pozdrawiam Paweł
piotrwww Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam Cię Pawle. Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników :wink: .
PawelSokolowski Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam Cie Piotrze. Tak też myślałem, tylko, że gdzieś wyczytałem, że odbywa się to w 24h. Grzecznie poczekałem, nic się nie stało, więc się zastanawiam. Tak się składa, że jutro mam wyjazd, na którym chciałem zrobić zakupy modelarskie, przed którymi miałem zamiar się dopytać o parę rzeczy na forum. Pozdrawiam Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.