Gość pitplane Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jak się okazuje są przyczyną niezwykłej ilości kraks http://www.f3f-klif.pl/2010/06/syren-spiew/ Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Hehehe, już wiem co ludzi tak pociąga w lataniu na klifach Chyba zbuduję sobie klif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ...to jeszcze musisz zwabić tę syrenę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ba niejeden zapewne by dla niej zaśpiewał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A na pewno by się z masztem prostym przed syreną stawił. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Panowie - dla mnie wszystko jasne. żony i kobiety dlatego nas zniechecaja do tego hobby co by nas przed syrenami "ustrzec". Niechby to która nasza kobieta zobaczyła od razu szlaban na latanie przynajmniej do konca lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Hmmmmmm. mnie moja nigdy nie zniechecala, przeciwnie, Oxalys czy Stream to prezenty od mojej piekniejszej. I co? I jak co rozpiep...... to pociesza. I to jak ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 U mnie nie ma problemu z syrenami tylko z moją "syrenką" bo ile razy jadę na lotnisko to zawsze mówi: tylko ty i samolociki a co z resztą? ale i tak które z dzieci chce to jedzie ze mną ,a moja :roll: ... zostaje w domu oczywiście :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Hmmmmmm. mnie moja nigdy nie zniechecala, przeciwnie, Oxalys czy Stream to prezenty od mojej piekniejszej. I co? I jak co rozpiep...... to pociesza. I to jak ............... Eee tam, przechwalasz się :shock: Są takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jedna na pewno jest. Malo tego, latala kiedys, przestala gdy stracila model z oczu i oczywiscie bye, bye. Wk...... nie bylo konca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A wracając do modelarstwo ... czyja Trinity? od Ondreja Styka, czy wersja F3F? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.