prajtar Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam W Zakopanem latamy na Bachledzkim Wierchu http://picasaweb.google.pl/lh/photo/PNOH0-Uz_vwtVd_cRcBPTw?feat=directlink http://picasaweb.google.pl/lh/photo/P3MrzRcEl_i5V2QVL8Bsug?feat=directlink Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 gdybym ja to wiedzial rok temu jak bylem tam z szybowcami na wczasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 To tak jak i ja. Jeździłem i szukałem miejsca do polatania... Trochę powisiałem w okolicach Mraźnicy, w lewo od Drogi do Walczków, pod lasem polanka była. Tylko co z tego jak po jednym pakiecie musiałem się zwinąć bo raz - teren prywatny, dwa - gołębie się boją... No ale szybowiec w górskim powietrzu się przeleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ja bylem w Białym dunajcu ( tzn tam mieszkalem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prajtar Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 My mamy polankę tylko 2 drzewa spokojne latanie jesteśmy codziennie od 17:00 Zapraszamy parę filmików na youtube wpisać w wyszukiwarce prajtar pozdrawiam i zapraszam na loty do Zakopca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 jesli uda mi sie namowic rodzicow na wczasy w zakopcu lub okolicach za rok to wpadne z pewnoscia... myslalem ze tam nie ma za duzo modelarzy jak narazie morze ( ze wzgledu na moja tarczyce i jod tam zawarty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 myslalem ze tam nie ma za duzo modelarzy Jest nie mało (w samym zakopcu znam 5icu), ale więcej nas jest w Nowym Targu (23km przed zakopcem), mamy piękne lotnisko i jak ktoś będzie w górach na wakacjach to watro wpaść i polatać Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 wiem bo bylem tam na pikniku piekne samoloty latały ... nawet nie wiedzialem ze widziałem tam m.in Wojtass_nt i Boogiego dowiedzialem sie o tym po fakcie ale Wiesława Chmielewskiego odrazu poznalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardzik Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Od srody, bede na niecaly tydzien w Zakopanem, jesli zdarze zlozyc moj smiglowiec spalinowy to go zabiore, a jesli nie to i tak pewnie przyjde na miejsce Waszych spotkan poogladac czym latacie. Rozumiem ze w okresie wakacyjnym tez codziennie po 17 latacie we wskazanej lokalizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prajtar Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 latamy zawsze jak tylko jest pogoda od 18 do nocnego lotu po zachodzie słońca ZAPRASZAMY WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardzik Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Latacie moze tez zima? Bo moze sie pojawie w najblizszy weekend ze smiglowcem 450. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prajtar Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak tylko jest pogoda i ochota to latamy Z A P R A S Z A M Y :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 W Zakopanem latamy na Bachledzkim Wierchu Czesc, Ten wasz Wierch to nie jest zbocze, ze tak dziwnie zapytam. Jestem w Zakopanem raz w roku (Boze Narodzenie). Zawsze mnie korci zabrac jakis szubowczyk ale nie wypatrzylem zadnej gorki z dojazdem nadajacej sie do latania na zaglu. Moze zle szukalem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja latem usiłowałem dojechać na ten wierch, ale szkoda słów. Potrzebny precyzyjny opis jak tam się dostać. Ja przejechałem pod przejazdem kolejowym i później zacząłem powoli piąć się autem pod górkę. Strasznie wąsko i stromo. W końcu droga mi się skończyła i nie dało się dalej wdrapać. Ledwo udało mi się zawrócić. Nie wiem czy to może z innej strony jest dojazd, czy autem wcale tam się nie wjedzie i trzeba na nogach dotrzeć... Prajtar, weź tu trochę naświetl jak tam się dostać i to jeszcze żeby ktoś nie pogonił. Górale mocno są przywiązani do swojej własności;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmz Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, będę w Zakopcu jakoś w czerwcu 2011, oby do zobaczenia chętnie bym podjechał do Nowego Targu przy okazji. ostatnio mnie bierze ochota na latanie w górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Na Bachledzki WIRCH -to szkoda samochodu i kapci...wypytałem sie jak i gdzie dojechać ale szkoda wysiłku jest wiele innych ciekawych miejsc...jak nie znasz dojazdu to nie jedż bo to ścieżynka na pół auta...nie zawrócisz byłem nie polecam. Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.