Miłosz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 No więc tak: Telefon został zakupiony w sieci plus. Mam podbitą kartę gwarancyjną, lecz został niestety zgubiony paragon. Czy w tej sytuacji gwarancja w salonie plusa będzie honorowana? Proszę o jakieś sugestie jak to rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Powinna być, z tego co pamietam w mojej erze do reklamacji wymagali gwarancję i ostatnią fakturkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Aby gwarancja została uznana potrzebny jest dowód zakupu telefonu. Przynajmniej ja tak miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 U mnie do gwarancji na Nokię w salonie Ery wystarczała karta gwarancyjna Ale to już ze 2 czy 3 lata temu było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 W Orange trzeba pokazać paragon dodatkowo. Ale wq. mnie Orange to dziadowstwo straszne :/ Że tez ja się ich trzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ja sie trzymam orange tylko dlatego że maja najlepszy zasieg, a sporo czasu spędzam po za miastem wiec sie przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dla nokii tylko podbita karta gwarancyjna z naklejką z pudła, żadnych paragonów ani faktur nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ja sie trzymam orange tylko dlatego że maja najlepszy zasieg, a sporo czasu spędzam po za miastem wiec sie przydaje chyba u Ciebie :mrgreen: u mnie w okolicach Orange ma najgorszy zasięg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ja sie trzymam orange tylko dlatego że maja najlepszy zasieg, a sporo czasu spędzam po za miastem wiec sie przydaje chyba u Ciebie :mrgreen: u mnie w okolicach Orange ma najgorszy zasięg jeżeli nie potrzebujesz 3G w telefonie - przełącz w nim funkcje trybu sieci Z UMTS na GSM - odczujesz poprawę zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 W szkole kto ma orange ten chodził i szukał pod oknami chodź dwóch kresek zasięgu Era na full ... więc ... może to u nas Grzechu takie cuda na Podlasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.