Jump to content

Gwarancja telefonu.

Miłosz

Recommended Posts

Posted

No więc tak: Telefon został zakupiony w sieci plus. Mam podbitą kartę gwarancyjną, lecz został niestety zgubiony paragon. Czy w tej sytuacji gwarancja w salonie plusa będzie honorowana?

Proszę o jakieś sugestie jak to rozwiązać?

Posted

Powinna być, z tego co pamietam w mojej erze do reklamacji wymagali gwarancję i ostatnią fakturkę.

Guest Anonymous
Posted

Aby gwarancja została uznana potrzebny jest dowód zakupu telefonu. Przynajmniej ja tak miałem.

Guest Anonymous
Posted

W Orange trzeba pokazać paragon dodatkowo. Ale wq. mnie Orange to dziadowstwo straszne :/ Że tez ja się ich trzymam.

Posted

ja sie trzymam orange tylko dlatego że maja najlepszy zasieg, a sporo czasu spędzam po za miastem wiec sie przydaje

Posted

Dla nokii tylko podbita karta gwarancyjna z naklejką z pudła, żadnych paragonów ani faktur nie trzeba.

Posted

ja sie trzymam orange tylko dlatego że maja najlepszy zasieg, a sporo czasu spędzam po za miastem wiec sie przydaje

chyba u Ciebie :mrgreen: u mnie w okolicach Orange ma najgorszy zasięg

Posted

chyba u Ciebie :mrgreen: u mnie w okolicach Orange ma najgorszy zasięg

jeżeli nie potrzebujesz 3G w telefonie - przełącz w nim funkcje trybu sieci Z UMTS na GSM - odczujesz poprawę zasięgu.

• 2 weeks later...
Posted

W szkole kto ma orange ten chodził i szukał pod oknami chodź dwóch kresek zasięgu :P

Era na full ... więc ... może to u nas Grzechu takie cuda na Podlasiu ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.