olekkelo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 witam mam mały problem z podpięciem odbiornikia z regulatorem, regulator taki jak na foto , srodek +, lewo sygnałm prawo -, a jak jest w odbiorniku, którą strona wpiąć wtyczkę http://img267.imageshack.us/g/30062010130.jpg/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 czarny kabel to minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 a czerwony to plus to wiem tylko przy odbiorniku wtyk pasuje w jedną i 2 str wiec jak podłacze odwrotnie to nic sie niestanie ?, sygnał na gnd poleci czy odwrotnie? przy regluatorze wiem gdzie co jest, tylko odbiornik :roll: mnie zkołował... a niechce niczego zfajczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 nie powinien się zfajczyc, nie masz napisane gdzie minus i plus? spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jak położysz odbiornik nalepką do góry to od góry jest sygnał, w środku plus a na dole masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 i taka odpowiedz mi wystarcza dzięki .. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 to jeszcze zapytam o antenę w tym odbiorniku, jest tam kabelek z 3-4cm, czy to jakoś przedłużać ?? czy zostawić taki , jakiego zasiegu można sie po tym spodziewać? model to łajba do wywózki zanęty sklejka, czyli było by dobrze gdyby miała zasięg z 200m wiecej chyba nie potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Antena powinna mieć 3cm. Zasięg powinien być spokojnie z 500-600m. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 i może być schowana w skorupie ?? to chociaż zamontuje ten odb wyżej jakoś..) no jak w pysk strzelił ma 3cm:)) a jeszcze jedno reg. podpinam w miesce oznaczone B na odbiorniku ?? i on sobie już potem rozdziela prąd po reszcie serw podłączonych pod inne kanały . . . sory może to głupie pytania ale nie znam sie na takich szczegółach .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Regulator podpinasz pod kanał gazu (W Esky chyba 3), wtedy będzie działało. Jeśli regulator ma BEC (a pewnie ma bo to ten z AVT ) to serwa będą miały zasilanie z regulatora i nic wiecej podłączać nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 wszystko gra tylko na reg zapala sie w momencie uruchomienia silnika dioda czerwona i silnik nie kręci, zakręci jak jest reg zimny cos chyba skopałem w lutowaniu :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.