tadek041 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam. Mam do was pytanie. Czy nie znając położenie środka ciężkości w modelu dwu płata pitts special. Mogę przyjąć, że znajduje się on w 1/3 od krawędzi natarcia górnego skrzydła ? W tym miejscu podeprzeć model do wyważenia ? Proszę o odpowiedz i pozdrawiam. PS: Nie wiedziałem za bardzo w jakim dziale zadać to pytanie, więc z góry przepraszam w razie ewentualnego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 http://www.debile.internetdsl.pl/downloads.php?cat_id=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzięki Ci wielkie za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.