err0rTHC Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tak mam do wyboru lakier samochodowy + korektor lub farbę poliuretanowa jak myślicie co będzie lepsze ? Co do oddzielacza mam załatwiony polialkohol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err0rTHC Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Najlepiej na balsę szpachlówkaCałość to listewki sosnowe Wapniak napisałeś że ta poprzednia farba się rozpuści chodziło Ci o to że farba się zważy i powstaną tzw pająki tak ? ale z tego co widzę na tym kopycie to zbyt wiele tej farby nie zostało he he Znalazłem plany tego kadłuba tylko nie znalazłem przeskalowanych są oryginalne dla zainteresowanych podaje link http://rapidshare.com/files/444325338/Alcaravan.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mogą być sosnowe, to nic nie zmienia. Czy się rozpuści to nie wiem, zależy jakie farby użyłeś. Jest jednak takie ryzyko. Ze sprejowymi nigdy nie wiadomo , co zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.