olekkelo Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 witam, nie znam za bardzo na modelarstwie wiec dział chyba odpowiedni... chodzi mi o krótki opis apki e sky 2,4ghz, 6kanałów, (będzie działać z łajbą do wywożenie zestawów/ zanęty) wiec tak, co od czego i do czego służy czy też może posłużyć) ?? drążki - to sie domyślam ) gaz, tył przód prawo lewo ster np, teraz tak mam takie 2 wihajstry do góry 1 po lewej IDLE UP 2 pozycje N/1, potencjometr nad nim 2 po prawej TRN 0/1 i potencjometr nad nim zaraz 3 na dole 4 przełączniki AIL ELE THR RUB i obok opis rev / nor 4 lewy górny róg nad drążkiem gazu GYRO. SW 0/1 ???? 5 i jeszcze jakiś przełącznik pod bateriami ON i 1,2 równolegle gdzie O-1, N-2 z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 1. nie wiem 2. TRN to funkcja trenera a na tym potencjometrze się czułość gyro ustawia 3.Reversy tzn.że jak dajesz drążkiem do przodu to jedzie do przodu ale jak przestawisz revers tu dajesz do przodu a jedzie w tył 5.nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 1. Tryb w lataniu heli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 a ok , w sumie to potrzebne mi są 4 no 5 kanałów , i tak jakoś podłączyć chciałem żeby wygodnie i prosto było.. lewy zsyp prawy zsyp, ster p/l i może jakieś diody odpalanae zdalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 lewy zsyp prawy zsyp To 1 kanałster p/l Drugi kanałdiody odpalanae zdalnie Trzeci kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.