diem Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Poniewaz chmurki jeszcze wczoraj dopisywaly, postanowilem polatac troche na lotnisku i potestowac prowadzenie aparatu. Latalem malym quadem z podwieszonym fx150. Niestety tylko 720p i 24fps wiec troche smuży. Film bez efektow specjalnych, bez deshakera, quad bez stabilizacji kamery - wszystko prowadzone z ręki. Slonce wychodzilo co chwile zza chmur co dalo fajne efekty w niektorych miejscach [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam. Jak dla mnie to super. W pewnym momencie widać na łące cień samolotu. Fajna okolica do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Dzieki, choc to nie samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman_pl Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Bardzo fajna jakość Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Stary genialne!!! podkład muzyczny na wielki plus fajnie się ogląda i ten obrót w 1:44 ... bardzo ale to bardzo mi się podobało. Świetne widoczki, sam mam podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Michał świetny filmik. Jakość absolutnie do przyjęcia. Montaż a przede wszystkim muzyka pierwsza klasa. Też tak chcę. Powiedz czy ten Fx150 to aparat panasonik :?: czy cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Dzieki Tak to aparat. Jesli jestes nastawiony bardziej na filmy to lepszy jest FX35 badz FX37 - maja 30fps ktore w powietrzu bardzo sie przydaja. FX150 tylko 24fps i zbyt mocno smuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.