meteor Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam Wiem że może nie wybrałem odpowiedniego forum, ale może przypadkiem ktoś ma taki samochód i byłby mi w stanie odpowiedzieć na pytanie. Otóż mam pewien problem bo nie wiem jak wyłącza się podgrzewanie foteli w tym samochodzie. :? Są one strasznie upierdliwe jak się jedzie. Przeleciałem już kilka for o tym samochodzie i nie znalazłem google też nie jest zbyt chętne do współpracy. Liczę na pomoc. Pozdrawiam Marcin :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 klawiszem typowa przypadłość jeśli nie chcą się wyłączyć to uszkodzony wyłącznik albo sklejone styki przekaźnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Chyba wszystkie już przyciskałem :shock: W książce serwisowej też nic nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Moje Google były bardziej skore do współpracy i po wpisaniu frazy "wyłącznik podgrzewania foteli Xsara" w drugim wyniku wyrzuciły link do aukcji na Allegro użytkownika CODII3, wśród nich aukcja z takim wyłącznikiem (zdjęcie też jest ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No tak.. a ja szukałem innych fraz, pewnie przez to nie znalazłem wyników. Dzięki wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Poszukaj tutaj , bardzo ciekawe i na dodatek bardzo "żywe" forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.