meteor Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Witam Wiem że może nie wybrałem odpowiedniego forum, ale może przypadkiem ktoś ma taki samochód i byłby mi w stanie odpowiedzieć na pytanie. Otóż mam pewien problem bo nie wiem jak wyłącza się podgrzewanie foteli w tym samochodzie. :? Są one strasznie upierdliwe jak się jedzie. Przeleciałem już kilka for o tym samochodzie i nie znalazłem google też nie jest zbyt chętne do współpracy. Liczę na pomoc. Pozdrawiam Marcin :wink:
utopia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 klawiszem typowa przypadłość jeśli nie chcą się wyłączyć to uszkodzony wyłącznik albo sklejone styki przekaźnika
meteor Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Chyba wszystkie już przyciskałem :shock: W książce serwisowej też nic nie ma...
karand Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Moje Google były bardziej skore do współpracy i po wpisaniu frazy "wyłącznik podgrzewania foteli Xsara" w drugim wyniku wyrzuciły link do aukcji na Allegro użytkownika CODII3, wśród nich aukcja z takim wyłącznikiem (zdjęcie też jest ).
meteor Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 No tak.. a ja szukałem innych fraz, pewnie przez to nie znalazłem wyników. Dzięki wielkie !
darek_op Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Poszukaj tutaj , bardzo ciekawe i na dodatek bardzo "żywe" forum
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.