darkarll Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Trochą akrobacji klasycznej na extrze 2,2m z Pilot-RC http://www.youtube.com/watch?v=sWsk9TZFalQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 A, co powiecie o tej tej Extrze 260 z Air Trade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Powiem tyle - że cieszy mnie fakt że znów ją widzę w powietrzu... Mam nadzieje ze kolega który ją odkupił ode mnie jest zadowolony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 To Twoja EXTRA była , mowa o 260 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 moja była ta 260 z airtarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Piękny model, mam więcej filmów z nią ... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 no to wstaw jak możesz - byłem ciekaw czy nadal lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ok, jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 mam nadzieje ze ją jeszcze zobaczę na żywo - kolega który ją kupił obiecywał że jak się wlata - to pojawi się na piknikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Tu film z pierwszego lotu: Na dzień dzisiejszy EXTRA ma założone piękne śmigło trójpłatowe o zmiennym skoku i system dymu. Parę sek. filmu z dymem mam na kamerce, jak tylko wrócę do domu (ok tydzień) to wrzucę na YT. Co do zobaczenia tej EXTRY ... na obecną chwilę to chyba tylko na lotnisku modelarskim w Kosorowicach, kolega nie czuje się na siłach żeby latać nią, teraz pilotem jest inny kolega, a właściciel lata na kablu trenera. Niestety brak czasu nie pozwala jemu na oblatanie się z tą piękną EXTRĄ :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.