darkarll Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Trochą akrobacji klasycznej na extrze 2,2m z Pilot-RC http://www.youtube.com/watch?v=sWsk9TZFalQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 A, co powiecie o tej tej Extrze 260 z Air Trade ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisj23 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Powiem tyle - że cieszy mnie fakt że znów ją widzę w powietrzu... Mam nadzieje ze kolega który ją odkupił ode mnie jest zadowolony. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 To Twoja EXTRA była , mowa o 260 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisj23 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 moja była ta 260 z airtarde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Piękny model, mam więcej filmów z nią ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisj23 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 no to wstaw jak możesz - byłem ciekaw czy nadal lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 ok, jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisj23 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 mam nadzieje ze ją jeszcze zobaczę na żywo - kolega który ją kupił obiecywał że jak się wlata - to pojawi się na piknikach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Tu film z pierwszego lotu: Na dzień dzisiejszy EXTRA ma założone piękne śmigło trójpłatowe o zmiennym skoku i system dymu. Parę sek. filmu z dymem mam na kamerce, jak tylko wrócę do domu (ok tydzień) to wrzucę na YT. Co do zobaczenia tej EXTRY ... na obecną chwilę to chyba tylko na lotnisku modelarskim w Kosorowicach, kolega nie czuje się na siłach żeby latać nią, teraz pilotem jest inny kolega, a właściciel lata na kablu trenera. Niestety brak czasu nie pozwala jemu na oblatanie się z tą piękną EXTRĄ :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.