Marcin Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Chłopaki z pikniku w Tarnowie juz widzieli, teraz pochwalę się innym Przybyła do mnie z Wągrowca, wymagała oklejenia i dokończenia skrzydeł. W 5 dni przygotowałem do lotu i poleciała w zeszły piątek. Jak lata? Napęd elektro daje dużo zapasu i silnego wznoszenia, przy dobrych warunkach model szybuje bezproblemowo. Jedynie 'buciki' trzeba było wywalić, bo starty z nimi kończyły się przeważnie oraniem ziemi i wymagały startów z zaciągniętą wysokością. Model ma wagę ponad 6 kg, i lata, o ile sa warunki, wyśmienicie.. Reszte oddadzą fotki.
Marcin Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sporo fotek się nie wyświetla to 'odświeżę' temat Ostatni weekend, Ostrava :
young Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ładny model, ile czasu w powietrzu się utrzyma ?
Marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wiesz, termikę coś łapie, ale ja tym modelem mało latałem jeszcze więc ciężko wypowiedzieć. Natomiast pakiet 5000, latanie około 10, 15 min na silniku na pół gazu i w pakiet jakieś 3000 wchodzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.