Marek_Spy Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 prawie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 prawie idealnie Znaczy nie jest źle. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 zupełnie dobrze i fajnie ze się nie poddałeś i naprawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Tak na boku: jeśli przed lutowaniem skręcisz odizolowane żyły w palcach jak sznurek, będzie łatwiej je wtedy pocynować i nie rozczapierzą się przy lutowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 jeśli przed lutowaniem skręcisz odizolowane żyły w palcach jak sznurek, będzie łatwiej je wtedy pocynować i nie rozczapierzą się przy lutowaniu. To wiem i praktykuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Napisałem tak, bo na zdjęciach kabelek wygląda właśnie na rozszczepiony. Ale może to wina kalafonii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Wina kalafonii. Był to drucik jednożyłowy w izolacji. A że wyszło jak wyszło... trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jeszcze ktoś skrytykuje młodego człowieka , który pierwszy raz z ogromną tremą rozebrał swoja bezcenna ładowarkę i zabrał się do naprawy z sukcesem to dostanie ode mnie krawat ! Krytykować łatwo ciekawe ilu by to zrobiło . Marcus działa? , to olewaj najważniejszy jest efekt. Nie przejmuj się wybrzydzaczami , oni jak zawsze wiedzą lepiej :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Marcus działa? , to olewaj najważniejszy jest efekt. Nie przejmuj się wybrzydzaczami , oni jak zawsze wiedzą lepiej :mrgreen: :mrgreen: Działa. Dzięki. 8) Tyle jak na razie w tym temacie z mojej strony. Mam nadzieję nie będzie potrzeby więcej pisać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.