gryzoń Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam. Mam problem z silnikiem spalinowym Supertigre G34 Ring. Silnik odpala bez problemu tylko po odłączeniu świecy gaśnie Gdy silnik chodzi na włączonej świecy to nie reaguje na przeoustnice a z tłumika leci gęsty jasnobrązowy olej. Co może być przyczyną moich problemów? Odpalałem go na oryginalnej świecy, sprawdzałem i żarzy się na jasnopomarańczony kolor. PS: Silnik odpalałem na paliwie bez nitro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 wkręć igłę mieszanki. Silnik jest po prostu zalany:) (dostaje za dużą dawkę paliwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Tylko którą igłę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Jeżeli się nie mylę to w ST igła mieszanki jest złota :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Czy naprawdę jest trudno wpisać frazę w google: "super tigre instrukcja"? Pierwszy wynik od góry oczywiście: http://www.wimarex.toya.net.pl/silniki/supertigre.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.