Malker Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 heh, ja mam miniszlifierke firmy Bugged (????) taka ciemno niebieska. Była w Castoramie z walizką, miękką przedłużką i kpl. końcówek za 70zł. Działa już 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123marecki Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sam widziałem ze 3 lata temu takie miniszlifierki w Biedronce za około 60zł i teraz żałuję że nie kupiłem...Przymierzam się do tego DREMEL-a 160W. ...a ta przedłużka do czegoś sie w ogóle przydaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ta przedłużka bardzo ułatwia pracę, bo np. nie trymasz całego użądzenia, które trochę jednak waży i co daje się we znaki przy precyzyjnych pracach :| . Tylko trzymasz końcówkę o wiele lżejszego wężyka a użądzenie wisi sobie na statywie 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 eski ta mini szlifierka z Twojego linka - http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9393 - dremel 160W, czy ona jest sprzedawana w walizce czy tak jak widać na zdjęciu tylko w opakowaniu? Poza tym dość sporo wazy, około 1kg, więc czy może być nazywana jako "mini szlifierka" i używana jako modelarska? to jest tylko ich waga... zawsze zawyzają sporo... tak naprade wazy pewnie kolo 400g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam walkiewicz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Szanowni a co powiecie o Dremel 300 z wałkiem +55 szt. osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam. Mam ten zestaw od około dwóch lat i jestem z niego bardzo zadowolony, polecam. pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam walkiewicz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.