Malker Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 heh, ja mam miniszlifierke firmy Bugged (????) taka ciemno niebieska. Była w Castoramie z walizką, miękką przedłużką i kpl. końcówek za 70zł. Działa już 2 lata
123marecki Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sam widziałem ze 3 lata temu takie miniszlifierki w Biedronce za około 60zł i teraz żałuję że nie kupiłem...Przymierzam się do tego DREMEL-a 160W. ...a ta przedłużka do czegoś sie w ogóle przydaje??
sebamor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ta przedłużka bardzo ułatwia pracę, bo np. nie trymasz całego użądzenia, które trochę jednak waży i co daje się we znaki przy precyzyjnych pracach :| . Tylko trzymasz końcówkę o wiele lżejszego wężyka a użądzenie wisi sobie na statywie 8) .
robraf Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 eski ta mini szlifierka z Twojego linka - http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9393 - dremel 160W, czy ona jest sprzedawana w walizce czy tak jak widać na zdjęciu tylko w opakowaniu? Poza tym dość sporo wazy, około 1kg, więc czy może być nazywana jako "mini szlifierka" i używana jako modelarska? to jest tylko ich waga... zawsze zawyzają sporo... tak naprade wazy pewnie kolo 400g
adam walkiewicz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Szanowni a co powiecie o Dremel 300 z wałkiem +55 szt. osprzętu.
Damian-str Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam. Mam ten zestaw od około dwóch lat i jestem z niego bardzo zadowolony, polecam. pozdrawiam Damian
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.