emzet Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam Mała próbka tego co udało mi się do tej pory zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ładne ile waży ten Canonik? i jak wyzwalasz migawkę? dodatkowe serwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam Ziomala,tutaj się urodziłem :jupi: a zaczynałem w Świerczewie :devil: ,cos to jezioro jakby sie zmniejszyło :shock: czy tam w oddali widać Olchowo :?: Zdięcia super.Podeślij coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 IXUS 100IS z kartą i baterią waży 132g, do tego serwo 9g + mocowanko ok 5g, aparat jest na podstawce od statywu 40g, która chroni go dodatkowo od uszkodzeń mechanicznych, całość zatem waży 186g. Witam Ziomala,tutaj się urodziłem :jupi: a zaczynałem w Świerczewie :devil: ,cos to jezioro jakby sie zmniejszyło :shock: czy tam w oddali widać Olchowo :?: Zdięcia super.Podeślij coś więcej Witam Jeziorko nic się nie zmniejszyło, murek nad jeziorem odbudowany, woda krystalicznie czysta W oddali Olchowo, dokładnie, tam trochę wody ubyło, przy okazji budowy obwodnicy, budowlańce coś popsuli i woda ucieka. Będzie więcej, tylko się wezmę za resztę. P.S mnie też coś ciągnie w rejony Krakowa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 tytan12, ,cos to jezioro jakby sie zmniejszyłoTo Ty urosłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 He,he,masz Tomek rację,miałem wtedy 6 lat kąpiąc się w tym jeziorze po raz ostatni Wybieram się tam,ale może w przyszłym roku :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Kilka kolejnych. Fotki podpisane, ponieważ ostatnio jakiś cwaniak przywłaszczył sobie moją skromną twórczość do reklamy swojej firmy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam,no chyba przeniosę sie z powrotem do Nowogardu :jupi: A,czy 'Przystań'jeszcze działa :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A,czy 'Przystań'jeszcze działa :rotfl:Chociaż najlepsze lata swojej działalności ma już za sobą to nadal działa, a i wystrój od lat pozostaje ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kilka fotek z tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 He,traz żałuję że przeprowadziłem sie do Krakowa :crazy: zdjęcia super,pozdrowienia,a jak tam z rybkami,(w jeziorze) oczywiście :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 He,traz żałuję że przeprowadziłem sie do KrakowaHa, też jeszcze jakiś czas temu myślałem o Krakowie, ale z czasem zacząłem doceniać mniejsze miasteczko i teraz za nic bym się nie przeprowadził do dużego miasta. a jak tam z rybkami,(w jeziorze) oczywiścieTaaaaaaakie ryby wyciągają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.