Piciu Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich ! Jestem pierwszy raz na tym forum, więc się przedstawię. Mieszkam w Wejherowie ( k. Gdyni ), modelarstwem zajmuję się ... nie pamiętam od kiedy, chociaż miałem dość długą przerwę , cierpię na chroniczny brak czasu. Na hobby poświęcam każdą wolną chwilę ( jaką mogę wygospodarować , wiadomo praca,dom, rodzina ), nie lubię chamstwa i cwaniactwa, cenię ludzi życzliwych i otwartych. To by było na tyle. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witaj na forum.Z wolnym czasem mam podobnie do Ciebie, ale jakoś daję radę ze wszystkim: praca, dom plus modelarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.