robintom Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A co do twojego "harmonijkowatego" pakietu,to sprawdziłbym czy trzyma parametry i latałbym dalej. Ja to jeszcze bym sprawdził czy trzyma wymiary. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbapfmrc Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 a co zrobić ze zużytym / zniszczonym pakietem? bo raczej nie sądzę zeby można było tak po prostu wyrzucić do kosza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Niektórzy (w tym ja) zalecają kontrolowane spalenie. Wyrzucać raczej nie, bo coś go potem przebije przy sortowaniu śmieci i może być różnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Możesz oddać do sklepu gdzie go kupiłeś(jeżeli mają taką opcje). Ps.Jeżeli lubisz eksperymentować no to zakop go w ziemi za pól roku zobaczysz co się z nim stało :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbapfmrc Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 "kontrolowane spalanie" ? czyli ? kawałek blachy zapałki i już ? tak po prostu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 raczej ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Rozpal go na jakimś pustkowiu lub betonie, żeby pożaru nie zrobić i ludziom mieszkań nie zasmrodzić. A w jaki sposób to już wedle fantazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 kontrolowane spalanie czyli ty gasnica i lipol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 najlepiej to w ogóle chować się do schronu na widok lipoli :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 mi się dzisiaj zapalił lipol... nic śmiesznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie zapominajcie, że w przedmiotach codziennego użytku też coraz częściej stosowane są lipole: http://wiadomosci.onet.pl/2211619,12,eksplozja_telefonu_komorkowego_zabila_23-latka,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Widziałem dom spalony lipolem, widziałem lipolem spalony samochód. Bardzo niedawno naszemu koledze z tego forum (nie wiem czy jeszcze tu pisuje) lipol spalił cały modelarski dobytek. Niektóre z wypowiedzi tutaj to po prostu objawy skrajnej bezmyślności. To że coś zdarza się rzadko, nie znaczy, że nie zdarza się w ogóle, a już na pewno nie znaczy, że nie zdarzy się mi. Ciekawe kto zostanie pociągnięty do odpowiedzialności w przypadku zapalenia się w torbie listonosza walniętego lipola. Raczej nie adresat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 To o mnie szanowny przedmówca pisał. Jestem cały czas na tym forum obecny. Nie chce dublować tematów, poza tym na tym forum trudniej jest wkleic zdjęcie, więc podam linka, dla zainteresowanych. http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=27&t=792&start=0 Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.