Skocz do zawartości

Potrzebna instrukcja do Graupner FM 414

modrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy modelarze... pomóżcie.. przekopałem całego googla i ani widu ani słychu manuala do tego nadajnika. Najlepiej gdyby był anglojęzyczny, ale niemiecki też jakoś przejdzie...

Dzięki za wszelką pomoc..

Opublikowano

Hmmm w tym który jest u mnie nie ma żadnych "pstryczków" same drążki i nic poza tym, ale i tak wygląda na to, że żeby skonfigurować w nim co kolwiek więcej to potrzebne są moduły rozszerzające (tak przynajmniej wnioskuję po tym co wygrzebałem w internecie. Aczkolwiek mogę się mylić).

Opublikowano

Nie sadze, tak jak jest masz 4 kanaly, w srodku pewnie masz pstryczki do odwracania serw, byc moze ustawianie punktow koncowych. Moduly dodatkowe sluza do obslugi dodatkowych kanalow lub funkcji np DR

Opublikowano

nie ma przelacznikow do rewersu, jest to realizowane przez odwrócenie podłączenia wtyczki... no nic... i tak wyląduje w niej modulator Zbig'a ale myślałem, że coś się wykombinuje zanim zrobię ten modulator... ale w takim układzie nie będzie kombinowania... kolega będzie musiał się wstrzymać do końca tygodnia :) Dziękuję za wsparcie:)

Opublikowano

no 412 to raczej to to nie jest w żadnym stopniu... ale jak już wspomniałem będzie w niej Zbig więc już nie ma sensu się z tym bawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.