Miałczek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam wszystkich mam SILNIK P10PY wie ktoś jaka jest jego pojemność i czy to dobry silnik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 stara rosyjska RADUGA (tęcza) pojemność 10cm3, ciężki i paliwożerny, nadaje się raczej do trenerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 a to dobrze bo właśnie przyda się do trenerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 hej poszukaj sobie gaznika z asp 46 pasuje idealnie i nie bedziesz miał kłopotu z regulacją tak jak ja miałem po zmianie gaznika silniczek zaczą normalnie pracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ok dzięki za rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 siema! mam ten silnik z gaźnikiem od MVVS-a, w weekend go odpale i powiem Ci jak to sie spisuje., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 i jak tam odpalałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tak odpaliłem. Chodzi nawet niezłe ale się jeszcze okaże. W piątek będzie próba generalna. nie wiem tylko jakie będzie najlepsze śmigło, teraz założyłem 12x6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.