Mars_2000 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Jako że spraktykowane mam samoloty, mini heli oraz łódki , to pomyślałem że nadszedł czas na coś jeżdżącego. I tak o to , po dobrowolnym opodatkowaniu się najbliższej rodziny w dniu moich nastych :mrgreen: urodzin (tutaj szczególnie dziękuję mojej lepszej połowie) zebrałem odpowiednie fundusze na taki o to zakup: Jako, że nie rajcuje mnie kupno gotowca (bo co to za fun wyjąć model z pudełka, włączyć baterię i już), to wybór padł na KIT Tamiy'i . Jest to raczej zestaw budżetowy dla amatorów, czyli w sam raz dla mnie. Po wyjęciu z pudełka prezentuje się całkiem całkiem: Dodatkowo, do zestawu dokupiłem zalecane łożyska w osłonie gumowej oraz kompletny zestaw oświetlenia diodowego, co by uatrakcyjnić wygląd. Roboty ze złożeniem podwozia nie powinno być więcej niż na max. 2 wieczory. Zresztą już zacząłem je składać i widzę jedną dużą zaletę i przewagę w porównaniu do kitów samolotów - zero pylenia przy szlifowaniu balsy i babrania się z klejami :devil: Mam nadzieję, że dzisiaj sobie go odpalę w wersji golas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 gdzie Pan to kupil? hmm moze bym sie sam skusil jesli byłby Mustang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 M-03 przedni napęd kupiłem młodszemu bratu takiego samego kilka lat temu największy problem to brak przyczepności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 gdzie Pan to kupil?Primo. Jaki Pan ? :shock: To że mam naście wiosen więcej, to nie przesadzajmy z tymi "Panami" A kupiłem go tutaj: http://www.rcmart.com hmm moze bym sie sam skusil jesli byłby Mustang Widzę że taki produkt też jest u Tamiy'i , ale znalazłem go gdzie indziej:http://www.etamiya.com/shop/tamiya-58228-tamiya-110-ford-mustang-cobra-tl01-chassis-p-3273.html M-03 przedni napęd kupiłem młodszemu bratu takiego samego kilka lat temu największy problem to brak przyczepności Myślę, że to mnie dotyczyć raczej nie będzie, bo mam zamiar używać go wyłącznie rekraacyjnie śmigając po przydomowym parkingu lub drodze (jako przerywnik między samolotami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ten model składa się jak klocki :wink: Proponuje wstawić zwykłe koła (znaczy się większe od normalnych samochodów 1/10) wtedy super wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dla zaostrzenia apetytu Cooper S zrobiony w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.