wichercat Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A jak z pogodą bo jak sprawdzam to kiszka w sobote :!: :?: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Prognozy na pewno kłamią. W kraśniku zawsze jest ładna pogoda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Też tak słyszałem że jest ładna ale....... Tomek na wszelki wypadek weź tą plandekę co ravena pod nią docieraliśmy to yaka podocieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam, Będziemy w sobotę , tak jak rok temu. Zapraszamy do naszego stoiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Maciek, w tym roku profilaktycznie nie wyjmuję jej z bagażnika. :evil: Ravena nie będę miał ,ale wezmę Łosia i Ultimata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ciekawe jak smakuje łoś z grilla :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja tu ci dam Łosia z grila. :twisted: Łosie są pod ochroną :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ciekawe jak smakuje łoś z grilla :devil: :devil: Mnie niestety nie będzie, bo jutro rano wyjeżdżam w góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jedzie ktoś z Lublina lub okolic na sobotę? bo bym sie zabrał chętnie jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja jade, moze w koncu Cie poznam! Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Z coraz większym niepokojem patrzymy tu, w Kraśniku na niebo. Dzisiejszy plan rozstawienia namiotów i całego technicznego zaplecza nie został zrealizowany nawet w najmniejszym procencie. Pada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 właśnie pada pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Jest 19,50 i nic już nie pada , więcej wiary młodzieży , jeśli coś popada to przelotnie , nie takie burze się przetrwało na lotnisku ,kto był w Nowym Targu ten wie o czym piszę :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja chce na lotnisku polatać a nie przetrwać. To surwiwal jakiś?;p ps I co moje posty edytujesz?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 na wszelski wypadek ustawcie w namiocie ze dwa telebimy i symulatory to polatamy przy herbacie pod dachem :mrgreen: no nic mimo że mam 560km do przejechania ale wierzę że się wypogodzi :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a jaka opłata od uczestnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Piknik zaczął się już wczoraj wieczorem. Są już pierwsi goście. Co prawda był to rozgrzewkowy grill ale także sie liczy. Na razie nie pada! Zapraszamy! edit: wpisowe: 15zł uczestnicy 10zł osoby towarzyszące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 jak pogoda w Krasniku? mozna jechac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Nie pada , niebo zachmurzone , ZAPRASZAMY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 to wyjeżdżam! dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.