Skocz do zawartości

Piknik modelarski Kraśnik 2010!

rabbitlkr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też tak słyszałem że jest ładna ale.......

Tomek na wszelki wypadek weź tą plandekę co ravena pod nią docieraliśmy to yaka podocieramy :D

Opublikowano

Maciek, w tym roku profilaktycznie nie wyjmuję jej z bagażnika. :evil:

Ravena nie będę miał ,ale wezmę Łosia i Ultimata.

Opublikowano

Ciekawe jak smakuje łoś z grilla :devil:

:devil:

Mnie niestety nie będzie, bo jutro rano wyjeżdżam w góry... :(

Opublikowano

Z coraz większym niepokojem patrzymy tu, w Kraśniku na niebo. Dzisiejszy plan rozstawienia namiotów i całego technicznego zaplecza nie został zrealizowany nawet w najmniejszym procencie. Pada..

Opublikowano

Jest 19,50 i nic już nie pada , więcej wiary młodzieży , jeśli coś popada to przelotnie , nie takie burze się przetrwało na lotnisku ,kto był w Nowym Targu ten wie o czym piszę :lol2:

Opublikowano

na wszelski wypadek ustawcie w namiocie ze dwa telebimy i symulatory to polatamy przy herbacie pod dachem :mrgreen:

no nic mimo że mam 560km do przejechania ale wierzę że się wypogodzi :roll:

Opublikowano

Piknik zaczął się już wczoraj wieczorem. Są już pierwsi goście. Co prawda był to rozgrzewkowy grill ale także sie liczy. Na razie nie pada! Zapraszamy!

edit:

wpisowe:

15zł uczestnicy

10zł osoby towarzyszące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.