robraf Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jako ze nie znalazlem takiego tematu musze załozyc nowy... Hitec HFS 06 MT podczas kapotażu modelu samochodu rc ( ach ta predkosc i duzy skret kol) starłem antenke od tego odbiornika do polowy... jaka jest jej oryginalna dlugosc mierzac od obudowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 U mnie od obudowy 103cm. Na każdy odbiornik warto nakleić etykietkę z długością anteny póki cała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Znalazłem w Internecie : Długość anteny 104cm Swoją Drogą tak to jest jak sie jeździć nie potrafi :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 e tam jeździc tylko jak sie ma bycmo z luzami i za duzymi wychyleniami bez expo... juz sobie to wlasnie ustawiam i sroboje jakos wyeliminowac luzy... ale powera ma i nie mam utraty zasiegu nawet na 30cm antenie w tym odbiorniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 bo żyje właśnym życiem po 10m :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no wlasnie to nie bylo wlasne zycie ;p ciezko to cholerstwo utrzymac w lini prostej przy max gazie... trzeba go powoli rozpedzac... poprzyklejam opony... moze dam te do rallycrossu lub w druga strone jakies z malym bierznikiem to wtedy moze zamiast kapotazy bedzie uślizg... ale grunt ze na r700 nie mialem zadnych zaklocen w smiglowcu i polatalem sobie normalnie i w autku z odbiornikiem co w temacie tez nie bylo zaklocen jak dalej odjechalem. Nawet jak antena byla ciągnieta po ziemi :mrgreen: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 hehe wiem widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.