krufkapsotka Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 :wink: Witam ufff .....udalo mi sie zarejestrowac i w koncu mozna pogadac z ludzmi z "branzy" forum rc-cam to moja zajawka... pozdrawiam Marcin okolice Grodziska maz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam na forum:) Popraw tytuł wątku masz trochę literówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak będziesz pisał jak gorąca 13 z czata to będziemy często pm wysyłać :mrgreen: witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Cześć.Witam i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krufkapsotka Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 literuffki sa 100% celowe widze ze koledzy z forum sa czujni....tak trzymac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam ( mogę powiedzieć) sąsiada z grodziska to już całkiem blisko Gdzie latasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krufkapsotka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 czesc latam w okolicach ksiazenic , zerknij sobie na google earth gdzie to jest latam easy gliderem wiec pas do startuff nie jest mi potrzebny, staram sie szukac nowych lokalizacji ze wzgledu na to ze eksperymentuje z rccam i krecenie filmow ciagle w tym samym miejscu robi sie irytujace... mozna kiedys sie ustawic na wspolne latanie:)) pozdraffiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Latasz tam za jednostka wojskowa, ja po drugiej stronie Grodziska w Łąkach, jest tam kawałek łąki i jeśli latasz bez podwozia to w zupełności wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krufkapsotka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 hmm elbi masz niezly wywiad: to fakt ,...latam zaraz obok jednostki (zdaje sie ze to jakas obrona rakietowa czy cos:)) jak latam z kamerka , a na dachu samochodu stoi laptop i inna podejrzana aparatura to zawsze sie zastanawiam kiedy mnie zgarna za szpiegostwo.... daj znac to sie moze spotkamy na wspolne latanie..hehe brzmi jakos gejowo:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tylko bez czerwonych torebek proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam kolegę po sąsiedzku Zapraszam na Lotnisko Poczytaj regulamin i przyjedź w Niedzielę zobaczyć co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Warto by się ustawić. Generalnie weekendy mam wolne więc może któregoś pięknego dnia…. (nie wiem jak Ty, ale ja mam żonę. Gejostwa nie będzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krufkapsotka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 no to prysly zmysly... na dobitke ja tez zonaty wiec kompletna klapa... moze wizyta u kolegow z pazniewa.... tylko ja nie wiem kiedy mam najblizszy weekend wolny.....odezwe sie.,.., pozdraffiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ok. Jak coś to na gg sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.