kefir Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ale fajny! Super! Nawet mojej żonie się podoba, a wierz mi - to jest komplement. Jak z wrażliwością na wiatr i czy latanie tym smokiem jest trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Kefir z 3 fotki się jej podoba a nie latadło (taki żarcik, nie brać na poważnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Latanie nim czy jest trudne hmm normalnie powiedziałbym hmm łatwizna jak można nie umieć nim latać Jest prosty w pilotażu na pewno prostszy od helikopterów (powiedzmy lama) tyle że jak lecisz ponad 3000zł to sama myśl o tym że spadniesz sprawia że ręce się trzęsą (ja tego problemu już nie mam) Dziękuję za komplement (Moje modele robię sam od początku do końca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.