Skocz do zawartości

Puchar Europy F3M Zielona Góra

Radek Oleksy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nikt o tym na tym forum nie napisał a w najbliższą sobotę i niedzielę na Lotnisku Aeroklubu Lubuskiego w Zielonej Górze odbędą się zawody zaliczane do Pucharu Europy klasy F3M

Oficjalna strona imprezy :

F3M Zielona Góra

Pozdrawiam !

Radek

Opublikowano

byłem... widziałem :) Ze strony widza loty były na prawdę ciekawe i na wysokim poziomie... w szczególności programy indywidualne. Poniżej kilka moich zdjęć. Niestety miałem ze sobą tylko jeden dość szeroki obiektyw, ale mimo wszystko coś dało się wyłuskać ze wszystkich zdjęć. Mam nadzieję, że osoby rozpoznawalne na zdjęciach i powszechnie znane na forum się nie obrażą za upublicznianie twarzy ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

No jak by to powiedzieć ... wystartowaliśmy !!! :-).

Dla Roberta był to pierwszy start w zawodach i z lotu na lot robił postępy zajmując 8 miejsce, ja zostałem nalatany przez Roberta zająłem zaszczytne 9 miejsce.

Niedługo wstawię kilka zdjęć.

Ze strony zawodnika, zawody bardzo fajne i w/g mnie dobrze zorganizowane.

W National wygrał Michał Rumiński

W International Wiesław Chmielewski był trzecie

• 2 lata później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja przyjadę jutro zobaczyć jak to wygląda. I to dopiero po pracy coś około południa. Może zrobię pare fotek i wrzucę.

Opublikowano

Zabiera Pan jakiś model?

Ja na wszelki wypadek zabieram Madmana i Piper J-3 EPP. Jadę tam do obsługi (mam nadzieje, że po zawodach/wieczorem znajdzie się jakaś luźna chwilka na lot)

Mateusz

Opublikowano

Jestem Rafal. Ja nie mam modelu i chyba raczej nie bede mial bo to za drogi sport. Mam tylko malutki helikopterek i to w dodatku rozbity po pierwszym locie.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.