Radek Oleksy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Chyba nikt o tym na tym forum nie napisał a w najbliższą sobotę i niedzielę na Lotnisku Aeroklubu Lubuskiego w Zielonej Górze odbędą się zawody zaliczane do Pucharu Europy klasy F3M Oficjalna strona imprezy : F3M Zielona Góra Pozdrawiam ! Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie Zielona Góra, a Przylep :wink: Będę, będę i to już jutro A co do rozgłosu, to jedno słowo - TRAGEDIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 byłem... widziałem Ze strony widza loty były na prawdę ciekawe i na wysokim poziomie... w szczególności programy indywidualne. Poniżej kilka moich zdjęć. Niestety miałem ze sobą tylko jeden dość szeroki obiektyw, ale mimo wszystko coś dało się wyłuskać ze wszystkich zdjęć. Mam nadzieję, że osoby rozpoznawalne na zdjęciach i powszechnie znane na forum się nie obrażą za upublicznianie twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jakieś wyniki. Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Radzio -Prezio to naprawdę fotogeniczny chłopak No i oczywiście jak wyniki bo Nasi startowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No jak by to powiedzieć ... wystartowaliśmy !!! :-). Dla Roberta był to pierwszy start w zawodach i z lotu na lot robił postępy zajmując 8 miejsce, ja zostałem nalatany przez Roberta zająłem zaszczytne 9 miejsce. Niedługo wstawię kilka zdjęć. Ze strony zawodnika, zawody bardzo fajne i w/g mnie dobrze zorganizowane. W National wygrał Michał Rumiński W International Wiesław Chmielewski był trzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No i bardzo dobrze, przecież zmieściliscie się w pierwszej dziesiątce :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A ja wstawiiłem w końcu trochę fotek z zawodów F3M Zilelona Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Pozwolę sobie przypomnieć, że w tym roku zawody tez się odbędą 28–30.06.2013 Ktoś się pisze ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brada Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja przyjadę jutro zobaczyć jak to wygląda. I to dopiero po pracy coś około południa. Może zrobię pare fotek i wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zabiera Pan jakiś model? Ja na wszelki wypadek zabieram Madmana i Piper J-3 EPP. Jadę tam do obsługi (mam nadzieje, że po zawodach/wieczorem znajdzie się jakaś luźna chwilka na lot) Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brada Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jestem Rafal. Ja nie mam modelu i chyba raczej nie bede mial bo to za drogi sport. Mam tylko malutki helikopterek i to w dodatku rozbity po pierwszym locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Radek. Zdjęć nie widać ,a może jakieś wyniki najlepiej z punktami. Pozdrawiam grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Wyniki są na stronie organizatora , http://www.modelarnia-azl.zg.pl/f3m/welcome.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Czy w tym roku będą zawody w Przylepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brada Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nie ma, są mistrzostwa świata ale prawdziwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.