Radek Oleksy Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Chyba nikt o tym na tym forum nie napisał a w najbliższą sobotę i niedzielę na Lotnisku Aeroklubu Lubuskiego w Zielonej Górze odbędą się zawody zaliczane do Pucharu Europy klasy F3M Oficjalna strona imprezy : F3M Zielona Góra Pozdrawiam ! Radek Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary14 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Nie Zielona Góra, a Przylep :wink: Będę, będę i to już jutro A co do rozgłosu, to jedno słowo - TRAGEDIA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayo Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 byłem... widziałem Ze strony widza loty były na prawdę ciekawe i na wysokim poziomie... w szczególności programy indywidualne. Poniżej kilka moich zdjęć. Niestety miałem ze sobą tylko jeden dość szeroki obiektyw, ale mimo wszystko coś dało się wyłuskać ze wszystkich zdjęć. Mam nadzieję, że osoby rozpoznawalne na zdjęciach i powszechnie znane na forum się nie obrażą za upublicznianie twarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Jakieś wyniki. Grześ Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Radzio -Prezio to naprawdę fotogeniczny chłopak No i oczywiście jak wyniki bo Nasi startowali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Oleksy Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 No jak by to powiedzieć ... wystartowaliśmy !!! :-). Dla Roberta był to pierwszy start w zawodach i z lotu na lot robił postępy zajmując 8 miejsce, ja zostałem nalatany przez Roberta zająłem zaszczytne 9 miejsce. Niedługo wstawię kilka zdjęć. Ze strony zawodnika, zawody bardzo fajne i w/g mnie dobrze zorganizowane. W National wygrał Michał Rumiński W International Wiesław Chmielewski był trzecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 No i bardzo dobrze, przecież zmieściliscie się w pierwszej dziesiątce :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Oleksy Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 A ja wstawiiłem w końcu trochę fotek z zawodów F3M Zilelona Góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrik123 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Pozwolę sobie przypomnieć, że w tym roku zawody tez się odbędą 28–30.06.2013 Ktoś się pisze ? ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brada Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Ja przyjadę jutro zobaczyć jak to wygląda. I to dopiero po pracy coś około południa. Może zrobię pare fotek i wrzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrik123 Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Zabiera Pan jakiś model? Ja na wszelki wypadek zabieram Madmana i Piper J-3 EPP. Jadę tam do obsługi (mam nadzieje, że po zawodach/wieczorem znajdzie się jakaś luźna chwilka na lot) Mateusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brada Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Jestem Rafal. Ja nie mam modelu i chyba raczej nie bede mial bo to za drogi sport. Mam tylko malutki helikopterek i to w dodatku rozbity po pierwszym locie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Radek. Zdjęć nie widać ,a może jakieś wyniki najlepiej z punktami. Pozdrawiam grześ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkarll Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Wyniki są na stronie organizatora , http://www.modelarnia-azl.zg.pl/f3m/welcome.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Czy w tym roku będą zawody w Przylepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brada Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Nie ma, są mistrzostwa świata ale prawdziwych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.