blackmodel Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 witam ! mam problem z aparaturą hitec optic 6. ster kierunku który jest na kanale 4 działa idealnie. przepustnica która jest na kanale 3 działa od samego dołu do połowy. ster wysokości który jest na kanale 2 działa tylko w dół. po poruszeni drążkiem aparatury w górę cisza. sprawdzone na kilku różnych serwach. próbowałem to ustawić za pomocą funkcji epa czyli punkt końca wychylenia dźwigni serwa a także trymera i funkcji s.trim. poza tym trymer przepustnicy nie działa wogóle zamiast działać w jedną stronę jak to jest opisane w instrukcji. z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam
Pit Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Czy tak się dzieje na każdym wybranym modelu?
mirolek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 czy są wyłączone miksery? Ustaw wszystkie funkcje dodatkowe na off i sprawdź wychylenia, to nie problem serw tylko nadajnika. ms
mirolek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Włącz nadajnik i następnie naciśnij dwa górne przełączniki po lewej stronie aby wejść do menu .... opisz ustawienia jakie się pojawią na wyświetlaczu dla kolejnych funkcji. ms
blackmodel Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 Niestety problem był bardziej złożony niż mi się zdawało. Historia zakończyła się w serwisie w Niemczech gdzie zostało to naprawione.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.