Krzysiek_95 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam Dziś podczas nauki latania tym modelem uszkodziłem kołpak, rozerwał się w locie poprzedzonym licznymi kretami.Szukałem tej samej części na wielu stronach sklepów modelarskich lecz niestety albo nic nie znajduję albo "produkt chwilowo niedostępny".Chciałbym polatać jak najszybciej, więc proszę o podanie kołpaka wraz z śmigłem który będzie odpowiedni do ASW 28.Pozdrawiam Jeśli to nieodpowiedni dział to proszę o przeniesienie. # dodam że jest wzmocniony taśmą zbrojoną i niewielkimi prętami, więc waży więcej niż oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Szukaj smigel składanych 9x5. Kompletne z piasta. Poza tym tak jak masz teraz, bez kolpaka tez da sie latac asw. Wiem z własnego doświadczenia:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_95 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Znalazłem oferte samych łopatek do asw 28, ale czy ktoś mógłby napisać jaką piaste dokupić by pasowały?? # przepraszam ale źle się wyraziłem w pierwszym poście - nie chodzi o kołpak ale o piastę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.