ECO400 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No Panowie dzisiaj poszalałem nowym skrzydełkiem FPV, aż za mocno bo zaliczyłem ładnego dzwona... urywek filmu: Chyba padła kamera mimo że była zabudowana epp 20mm, bo dostała centralnie. Ucierpiał też pakiet no ale może uda się go odratować. Ogólnie siła uderzenia była tak duża ze skrzydło złamało się a połowie, a mówię wam że było na prawdę solidnie wzmocnione oraz oderwało się całe wyposażenie, które odleciało 3 metry dalej :-P Przywaliłem na pełnym gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tak jak się spodziewałem. Kamera została uszkodzona. Impet uderzenia wepchnął obiektyw do środka i wyrwał matryce. Jakoś to zlutowałem i działa :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tak jak bym siebie widzał za sterami. Jeden kołek na 20 hektarach i na 100% walne w niego. Szkoda kamerki. A skrzydło trza nowe wystrugać i dalej latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam Dawid a nie słyszałeś o Prawach Murphy'ego. One tak samo jak prawo Ohma, Culomba, Faraday'a też się sprawdzają :roll: Klej, strugaj i lataj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Model już prawie naprawiony. Musze go tylko pokryć na nowo folią i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witaj w klubie. Ja w tym sezonie też przywdzowniłem centralnie w latarnię stojącą obok boiska Miał być przelot obok, a perspektywa sprawiła że żle oceniłem odległości i tor lotu modelu. W końcu musi być kiedyś ten pierwszy raz hehe U mnie się kończyło na wymianie części silnika. No i ten dźwięk, jak by ktoś młotkiem puknął w dzwon ;] haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.