Skocz do zawartości

wyposażenie RC do modelu CAP 232 2,1m benzyna

MironRC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej samozaparcia jak sam nie zrobisz to będziesz ciągle uzależniony od kogoś.Ty musisz sterować radiem a nie radio Tobą. Nie poddawaj się menu graupnera jest proste.

Opublikowano

graupnera proste (no poza MC 20 którego też trochę męczyłem koledze) a JRa już nie, gdyby nie szybowce 7 kanałów by wystarczyło. Futaba wydaje sie być bardziej logiczna

Opublikowano

no masz rację ale jak nie wszedłem do poprzedniego menue to na menue dual nic się nie zmieniało :-(

Nic nie zrozumiałem ale ważne że działa :rotfl:

A co do menu w JR- jak znasz podstawy angielskiego to nie ma bardziej intuicyjnej apki.

Opublikowano

Mam pytanie czy otwory pod śruby serw zalewacie cyjanoakrylem czy normalnie wkręcacie na sucho? Czy dźwignie (u mnie to drut gwintowany plus nakrętki) też trzeba loctitem potraktować coby się nie wykręciły w locie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.