Pawel1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Cześć Chciałbym przystąpić do budowy swego pierwszego modelu RC. Wybór padł na toto-0. Od razu chcę zaznaczyć że moje umiejętności techniczne/plastyczne/konstrukcyjne (niepotrzebne skreślić) są znikome,żeby nie powiedzieć zerowe :roll: toteż w tym temacie będę zamieszczał w najbliższym czasie relację z budowy(która btw nie wiem kiedy ruszy) co byście mogli mnie na każdym kroku sprawdzać póki nie jest za późno :mrgreen: Budowa jak już ruszy będzie posuwała się wolno (nadchodzi szkoła,treningi i inne czasochłonne sprawy) Na początek mam takie pytanie do wtajemniczonych : gdzie we Wrocławiu kupić można depron na arkusze ? Lub w całym opakowaniu ale jakoś taniej (wyczytałem że w małych sklepach paczka depronu może nawet tylko 15 zł kosztować). O wyposażeniu na razie nie myśle, najpierw muszę zbudować model (co też nie jest sprawą pewną) i skompletować wyposażenie. Pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Depron kupisz na pewno w Lerłamerlę czy jakoś tak, Castoramie,Praktikerze,Obi i innych sklepach budowlanych jak i w sklepach z panelami i podłogami np. Komfort. Ewentualnie możesz kupić typowy depron modelarski ( biały lub kolorowy i jest gładki) w sklepie modelarskim np.Modele-sklep lub Cyber-fly. Powodzenia w budowie. PS. Jak możesz to kupuj od razu całą paczkę depron szybko schodzi. :wink: Edit Wyposażenie możesz kupić też w Modele-sklep lub Cyber-fly Masz linki http://www.modele.sklep.pl/ http://www.cyber-fly.pl/index.html Adresy sklepów na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Sklep Komfort,ma cały gładki. Obi, Castorama,Praktiker, mają z jednej strony rowkowany,ale ten też się nadaję. Zobacz na działach z panelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.