ECO400 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 W HC pojawił się nowy model z serii mini jetów http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13427 Wygląda ciekawie. Mam nadzieję że uda mi się go kupić we wrześniu i zrobić jakąś relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wszystkie z tej serii to szajs... Jednorazowe niestety. Padło mi serwo zaraz na samym początku i konkretnie pobiłem swojego F-18. Później w locie urwało mi wszystkie łopatki turbiny i na tym zakończyło się moje latanie. W HK części są niedostępne- jedynie niepomalowane częsci z EPP można kupić i to na dodatek bez plastikowej kabinki. Co nie zmienia faktu, że lata super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dokładnie tak jak pisze Wojtass_nt.. Te małe modele to raczej na podpuchę Za mały na spokojne latanie a za duży na model do gabloty.. Jeśli ktoś lubi małe, szybkie i średnio trwałe modele, to doskonała oferta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.