ECO400 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 W HC pojawił się nowy model z serii mini jetów http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13427 Wygląda ciekawie. Mam nadzieję że uda mi się go kupić we wrześniu i zrobić jakąś relacje.
Wojtass_nt Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wszystkie z tej serii to szajs... Jednorazowe niestety. Padło mi serwo zaraz na samym początku i konkretnie pobiłem swojego F-18. Później w locie urwało mi wszystkie łopatki turbiny i na tym zakończyło się moje latanie. W HK części są niedostępne- jedynie niepomalowane częsci z EPP można kupić i to na dodatek bez plastikowej kabinki. Co nie zmienia faktu, że lata super.
waldi1973 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dokładnie tak jak pisze Wojtass_nt.. Te małe modele to raczej na podpuchę Za mały na spokojne latanie a za duży na model do gabloty.. Jeśli ktoś lubi małe, szybkie i średnio trwałe modele, to doskonała oferta..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.