ECO400 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 W HC pojawił się nowy model z serii mini jetów http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13427 Wygląda ciekawie. Mam nadzieję że uda mi się go kupić we wrześniu i zrobić jakąś relacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Wszystkie z tej serii to szajs... Jednorazowe niestety. Padło mi serwo zaraz na samym początku i konkretnie pobiłem swojego F-18. Później w locie urwało mi wszystkie łopatki turbiny i na tym zakończyło się moje latanie. W HK części są niedostępne- jedynie niepomalowane częsci z EPP można kupić i to na dodatek bez plastikowej kabinki. Co nie zmienia faktu, że lata super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldi1973 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Dokładnie tak jak pisze Wojtass_nt.. Te małe modele to raczej na podpuchę Za mały na spokojne latanie a za duży na model do gabloty.. Jeśli ktoś lubi małe, szybkie i średnio trwałe modele, to doskonała oferta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.