Paweł09 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam? Wie ktoś może gdzie mogę kupić sklejkę 3mm? Najlepiej w okolicach Radomia (woj. Mazowieckie). Najbliższy sklep modelarski w Warszawie, a kupno jej + koszty przesyłki średnio mi się kalkulują... Z góry dzięki za pomoc :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 z tego co się orientuje to w spozywczaku skrzynki po owocach możesz dorwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam? Wie ktoś może gdzie mogę kupić sklejkę 3mm? Najlepiej w okolicach Radomia (woj. Mazowieckie). Najbliższy sklep modelarski w Warszawie, a kupno jej + koszty przesyłki średnio mi się kalkulują... Z góry dzięki za pomoc :wink: Pozdrawiam Robimy tak - Idziemy na pocztę. Przy okienku kontrolera leży taka żółta, gruba kniga z napisem "Panorama Firm". Otwieramy na stronie "Przemysł drzewny i Papierniczy" i szukamy firm oferujacych produkty drewniane. Jeżeli ci się nie chce, to odwiedź OBI lub Leroy Merlin. Mają działy stolarni. Sklejkę też sprzedają, a w razie czego można zamówić. Jeżeli robisz zakupy art, modelarskich to rób je w jednym sklepie i wtedy tylko raz zapłacisz za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jeżeli ci się nie chce, to odwiedź OBI lub Leroy Merlin. Mają działy stolarni. Sklejkę też sprzedają w spozywczaku skrzynki po owocach możesz dorwać To wszystko prawda, szczególnie skrzynki po cytrusach są fajnym materiałem. Ale są miejsca, gdzie warto mieć wielowarstwową sklejkę lotniczą. A taka sklejka to tylko w ... modelarskim. 3mm sklejka z Obi i tym podobnych jest niezła do półek na serwa, niektórych wręg, ale jako łoże silnika - już kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł09 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Chodzi mi o sklejkę z której wytnę połączenie skrzydeł do RWD-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Do tego musi byc lotnicza sklejka. Jezeli masz sklejke 1.5mm - sklej zywica 2 warstwy, sloje wzdloz, i jest lepiej niz uzywajac 3mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.