Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witaj Grzegorz na naszym forum. Widze ze wkoncu sie skusiles . Bo juz myslam ze sie nigdy tu nie pojawisz. A poczta jak to poczta .Od nowego roku jeszcze drozsza ,ale czy szybsza :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 oooooooo Grzegorzu to też dzialasz na tym forum ? Kiedy Ty na to wszystko znajdujesz czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Podoba mi się ten Aero Cruiser. Zważyłem poszczególne części . Może to się komuś przyda Kadlub 96 g. Moim zdaniem kadlub ma istotny mankament - jest bardzo delikatny. Ja go wzmocnilem listewkami sosnowymi i precikami węglowymi kosztowalo mnie to 20 g , może dużo ale czuje się teraz pewniej.Kadlub teraz waży 116 g. Pozostale elementy : maska 10 g , łoże 6 g ( muszę je zmienić ) skrzydlo 44 g x 2 , statecznik poziomy 26 g , statecznik pionowy 16 g , koła, podwozie ,śrubki i inne drobiazgi 38 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stosiek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Właśnie z czasem jest ciężko i przydałby mi się faktycznie czasopodwajacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 oooooooo Grzegorzu to też dzialasz na tym forum ? Kiedy Ty na to wszystko znajdujesz czas... Zobacz na date rejstracji grzeska Jeden z pierwszych Wreszcie po prawie roku coś naskrobał Grześ zapraszam do odpowiedniego działu z reklamą NASTIK.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Przemku ? Jak zamocowałeś skrzydła w Aero Cruiserze ? Na stałe ? Czy są rozłączane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Postanowiłem trochę wzmocnić kadlub . Moim zdaniem jest słaby. Zrobilem to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ponieważ podejrzewam że mój Aero Cruiser może być dość szybki a też cięższy jak kolegi Modelmaniaka postanowilem do sterowania wysokości i kierunku zastosować serw Hs-81. Niestety są zdecydowanie za wielkie żeby zmieścić się w fabrycznych otworach montażowych. Otwory dość znacznie powiększyłem i przy okazji też trochę wzmocnilem część ogonową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 bez obrazy ale czym wyszarpałeś te otwory ?? chyb atakim brzeszczotem do metalu :/ :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 nie wygląda to faktycznie zbyt efektownie ale jak bedzie dobrze latal to przyjdzie czas na poprawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Przyznam się szczerze że trochę mnie kolega Motyl przygasił... ale mial niewątpiwie rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Przyznam się szczerze że trochę mnie kolega Motyl przygasił... ale mial niewątpiwie rację... moje słowa powinny cie zmotywować do większej staranności To ma być model latający a nie śmieciolot Wierz mi ze kocham balsowe elektryki nie deproniaki i muszą one ładnie wyglądac Do cięcia zainwestuj w nóż do tapet z łamanym ostrzem i 3paczki zapasowych ostrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 To aż tak żle wygląda - jak śmieciolot ? Straszne. Nożyki do tapet mam oczywiście. nie wyszlo mi to cięcie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Aż tak źle to nie wygląda, ale trzeba cie zmobilizować co by dalsze takei operacje nie spowodowały takeigo wyglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wreszczi mam filmiki z latania... Wiało jak .... w Kieleckim... ale 2 loty sie odbyły... http://video.google.pl/videoplay?docid=5672805537766572985 http://video.google.pl/videoplay?docid=-5871748353717982409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.