Gość miszczu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Cześć Biore udział w konkursie Prezentokracji i mogę wygrać lot szybowcem, jeśli ktoś ma konto na facebooku proszę kliknijcie "Lubie to!" w tym linku http://www.facebook.com/photo.php?pid=4983463&id=241785375969&ref=fbx_album Czas dziś do północy. Z góry dzięki P S chyba żeby móc kliknąć "Lubie to!" przy zdjęciu najpierw trzeba "polubić" profil Prezentokracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lubie to ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Chętnie pomogę , moje skryte marzenie jest tez polecieć szybowcem ,więc Piotrze walczysz z Ciężką chorobą więc jesteś dla mnie już mistrzem odkąd o Tobie usłyszalem Więc chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lubię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Też to lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 I like it. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dzięki Wam wszystkim MAMY JESZCZE CZAS DO PÓŁNOCY!!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lubię to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 coś słabo to lubimy ;] tylko 45 osób tak przy okazji ;] http://www.facebook.com/pages/Polskie-Forum-Modelarskie/124044717642117 nie ma jeszcze niczego ale jest pomysł to wykorzystania fb ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dzięki wszystkim za oddane "głosy" Temat do usunięcia,zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dziś czytałem to na http://www.rcpabianice.strefa.pl/news2005.html i nie mogę uwierzyć. Trudno wyrazić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Karlem ja własnie też nie wierzę! !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam. Czy to możliwe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A miałem wczoraj podskoczyć do Bełchatowa, ale nie zdążyłbym wrócić na rodzinną uroczystość...Wchodzę rano na stronę obejrzeć wyniki i ciemno w oczach, jakbym całym rozpędem wpadł na ścianę w ciemnym pokoju ... Wiedzieliśmy o Jego chorobie, ale ... to był nastolatek, mógł jeszcze pół wieku przeżyć ... Szok, żal nie do wyrażenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Bardzo współczuję najbliższym - też mam 16-to letniego syna. PS - czy udało się naszemu Koledze w końcu polecieć tym szybowcem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 PS - czy udało się naszemu Koledze w końcu polecieć tym szybowcem???Chyba nie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.