michcio88 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Sciagnalem sobie ten model do symulatora FMS i po prostu jezeli ten model tak lata to musze go miec :] cos pieknego ( jak dla poczatkujacego ) :D Prosze o jakies filmiki z latan tym modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 duzo filmikow jest na youtube.com ja juz czekam na przesylke easy glidera a pozniej zamieszcze relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dzieki :] Pieknie lata !! Jaki pakiet zastosowales i aparature i czy fabeyszczna 400 - setke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zastosowalem pakiet 11,1V 1700Mah Kupilem juz dosc lepsza aparature tz: Rex 7, nad. Eclipse 7, 2x HS 55 + 2xHS 81 kupilem zwykly szybowiec i zamiezam przerobic go na bezszczotke bo na 400-setce kiepsko ciagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kiepsko ciagnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 chodzi mi o to ze ma slaba moc i jesyt do tego ciezszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jak bedziesz mial model to pisz jakie wrazenia :] co sadzisz o tej akaraturze http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=18_19&products_id=1805 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a ile masz na aparature? zebra do easy glidera jest "akurat" lecz gdy kupisz cos lepszego albo chociazby bedziesz chcial zrobic klapolotki to ci zabraknie kanalow. zainwestuj we flasha 5 lub optica 6. slyszalem o nich same pozytywne rzeczy. Albo wlozysz stowke wiecej i kupisz http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=18_19&products_id=2731 apke kupujesz na dluzej wiec nie ma co oszczedzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Piotrek, pod tym linkiem jest tylko nadajnik z modułem w.cz.Nie ma odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Szczerze mówiąc nie polecam Zebry. Sam się na nią napaliłem rok temu. W każdym razie w moim egzemplarzu jest co najmniej cieńki zasięg. Czasami objawy były na odległości mniejszej niż 200m. W tej chwili dorobiłem się Sanwy RD6000 i nadal korzystam z odbiornika z Zebry, zasięg się poprawił ale i tak noszę się z zamiarem kupna jakiegoś lepszego. Z tego całego zestawu to najbardziej jestem zadowolony z serw. Są dużo cichsze i mają mniejsze luzy niż np. dynam. Nie wiem czemu pisze przy niej Hitec w sklepie. Taka nazwa nie znajduje się na żadnym elemencie zestawu ani na pudełku. Znalazłem ją dopiero w środku na układzie scalonym kodera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Cenowo chcialbym sie zmiescic w 800 zl za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A Ty Krykiet ile wydales na swojego EG ?? lacznie z wyposarzeniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja na wszystko wydalem ok 1700-1800zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 lal niezle :] to co Ty do niego wlozyles ? jakas lepsza aparature ?? ja narazie zbieram na wersje do 800 zl moze kiedys dorobie sie czegos lepszego a to Twoj pierwszy model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie wiem czemu pisze przy niej Hitec w sklepie. Taka nazwa nie znajduje się na żadnym elemencie zestawu ani na pudełku. Znalazłem ją dopiero w środku na układzie scalonym kodera. Bo Hitec i Multiplex to teraz jedna firma. Więc MPX Zebra to tak naprawdę Hitec Zebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian123 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Miałem przyjemność latać tym modelem (zabrałem 8-latkowi z rąk ) z holu i naprawdę klei się powietrza. Jak na razie nie masz kasy radził bym ci go kupić jako szybowca i latać nim z gumy albo na zboczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Poniewaz sam mam EG to moze conieco sie wypowiem. Serwa - HS 55 i HS 81 - pod takie model jest przygotowany. Tansze zamienniki to serwa Conrad 05 i 03. Oryginalny napęd nieźle współpracuje z pakietem 8x1050 Kan ( takie mialem ). 7celowy pakiet to porażka. Zamonotowanie pakietu 3S do napędu jest mozliwe ale uwaga na przegrzewanie silnika ! Kulka w ogonie -proponuje nie wklejać - wywazysz i tak pakietem a bedzie dorabiala problemów jak np. zamocujesz bezszczotkę. Jak EG jest dobrze ustawiony to lata sam - u nas na lotnisku moglem go zostawic samopas na minute i dokladnie wiedzialem gdzie będzie - latal nim kazdy, obojetnie jaki mial staż, mode itp. Po prostu wyciagalo sie go w górę i oddawalo nadajnik komuś w stylu 'trzymaj, ja sie ide odlać'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 a to Twoj pierwszy model ? pierwszy. dzisiaj znow dzownilem do sklepu i niestety nadal nie maja moich rzeczy w magazynie :cry: :x :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ten czas oczekiwanai jest najgorszy :/ Nie napislaels mi jeszcze co wladujesz do srodka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 przerabiam go na bezszczotke. wloze do niego silnik bm2410-08 outrunner Jeti - REX 7 MPD 35 MHz Hitec HS 55 Hitec HS 81 11,1V Fullymax 1700mAh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.