Skocz do zawartości

Easy Gilder

michcio88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciagnalem sobie ten model do symulatora FMS i po prostu jezeli ten model tak lata to musze go miec :] cos pieknego ( jak dla poczatkujacego ) :D:D Prosze o jakies filmiki z latan tym modelem :D

Opublikowano

Zastosowalem pakiet 11,1V 1700Mah

Kupilem juz dosc lepsza aparature tz: Rex 7, nad. Eclipse 7, 2x HS 55 + 2xHS 81

kupilem zwykly szybowiec i zamiezam przerobic go na bezszczotke bo na 400-setce kiepsko ciagnie

Gość slawekmod
Opublikowano

Piotrek, pod tym linkiem jest tylko nadajnik z modułem w.cz.Nie ma odbiornika.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie polecam Zebry. Sam się na nią napaliłem rok temu. W każdym razie w moim egzemplarzu jest co najmniej cieńki zasięg. Czasami objawy były na odległości mniejszej niż 200m. W tej chwili dorobiłem się Sanwy RD6000 i nadal korzystam z odbiornika z Zebry, zasięg się poprawił ale i tak noszę się z zamiarem kupna jakiegoś lepszego. Z tego całego zestawu to najbardziej jestem zadowolony z serw. Są dużo cichsze i mają mniejsze luzy niż np. dynam.

Nie wiem czemu pisze przy niej Hitec w sklepie. Taka nazwa nie znajduje się na żadnym elemencie zestawu ani na pudełku. Znalazłem ją dopiero w środku na układzie scalonym kodera.

Opublikowano

lal niezle :] to co Ty do niego wlozyles ? jakas lepsza aparature ?? ja narazie zbieram na wersje do 800 zl moze kiedys dorobie sie czegos lepszego :D a to Twoj pierwszy model ?

Opublikowano
Nie wiem czemu pisze przy niej Hitec w sklepie. Taka nazwa nie znajduje się na żadnym elemencie zestawu ani na pudełku. Znalazłem ją dopiero w środku na układzie scalonym kodera.

Bo Hitec i Multiplex to teraz jedna firma. Więc MPX Zebra to tak naprawdę Hitec Zebra.

Opublikowano

Miałem przyjemność latać tym modelem (zabrałem 8-latkowi z rąk :D ) z holu i naprawdę klei się powietrza. Jak na razie nie masz kasy radził bym ci go kupić jako szybowca i latać nim z gumy albo na zboczu.

Opublikowano

Poniewaz sam mam EG to moze conieco sie wypowiem.

Serwa - HS 55 i HS 81 - pod takie model jest przygotowany. Tansze zamienniki to serwa Conrad 05 i 03.

Oryginalny napęd nieźle współpracuje z pakietem 8x1050 Kan ( takie mialem ). 7celowy pakiet to porażka. Zamonotowanie pakietu 3S do napędu jest mozliwe ale uwaga na przegrzewanie silnika !

Kulka w ogonie -proponuje nie wklejać - wywazysz i tak pakietem a bedzie dorabiala problemów jak np. zamocujesz bezszczotkę.

Jak EG jest dobrze ustawiony to lata sam - u nas na lotnisku moglem go zostawic samopas na minute i dokladnie wiedzialem gdzie będzie - latal nim kazdy, obojetnie jaki mial staż, mode itp. Po prostu wyciagalo sie go w górę i oddawalo nadajnik komuś w stylu 'trzymaj, ja sie ide odlać'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.