manaq Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Hej, Droga braci modelarska proszę o pomoc w ustawieniu radia instrukcja dla mnie w tym momencie nie jest zrozumiała.... Może ktoś zna świetnie to radio Hitec Optic 6, bo ja już tracę cierpliwość.... A konkretnie mam model szybowca z Modellotu FREGATA V w płacie cztery serwa wysokość jedno serwo RADIO HiTEC Optic 6 ODBIORNIK Jeti REX 7 MPD Wdzięczny będę za możliwie "łopatologiczną" podpowiedź ustawienia radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 może za mało napisałem ustawiam lotki na 1 i 6 kanale i tu jest ok - działają jak trzeba i teraz rebus jak ustawić klapy to lądowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Macieju, masz tę instrukcję po polsku co ja? Jeśli nie,to pożyczę. Jeśli tak, to ustawiłbym tak jak na str. 15 1 - prawa lotka 2 ster wysokości 3 zasilenie 4 ster kierunku 5 klapy (zamiast podwozia) 6 lewa lotka no a potem to już mozolne miksowanie. Napisz w czym konkretnie problem, może na coś wpadniemy wspólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 no mam - i już mam jej dość tragedia to tłumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 zedytowałem poprzednią wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Dwie lewe lotki? a wysokość? ma być na drugim. Popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 oki dzięki - właśnie tak zrobiłem powoli zaczynam coś czaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witaj, klapy daj na kablu Y, będzie jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 dzięki Panowie zrobione bez kabelka Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Pochwal się jak to ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 spoko dzis oblot - po południu się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 drugą klapę wystarczy podłączyć na kanał 3 i domiksować wolnym miksem i śmiga przechodziłem ten sam trud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Model z ustawieniami przetestowany na łące - wszystko ok - brak dziś jedynie było zbocza na wiatr NE czekam na bardziej pomyślny kierunek pozdrawiam i dzieki za rady - przydały się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.